Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Werk aan Indiana Jones 5 opnieuw begonnen


DOOR JIM PEDD 

 

Als het aan actrice Karen Allen ligt, keert ze in Indiana Jones 5 terug als Marion Ravenwood. Lucasfilm werkt al enige tijd samen met Disney aan een revival van de franchise en heeft ook al acteur Harrison Ford en regisseur Steven Spielberg aan het project weten te verbinden. Momenteel staat de release gepland voor juli 2021, dus Allen heeft er nog niets over gehoord. Maar ze weet wel dat ze graag wil en weet ook al iets van wat er achter de schermen plaatsvindt.

"Ik wacht geduldig af, maar nee, ze hebben nog niet gebeld. Ik hoop heel erg dat ik er onderdeel van mag zijn, en voor zover mij bekend, werken ze aan een scenario totdat ze dat goed genoeg vinden. Ze willen niets overhaasten, dit moet wat hen betreft echt iets moois worden," aldus Allen.


Voor zover Allen bekend, is men volledig opnieuw begonnen met het script. "Ik meen dat ze een heel nieuw traject ingeslagen zijn. Maar het is een mysterie voor mij wat dat inhoudt en of ik er deel van uitmaak. Ik hoop het natuurlijk wel. Ik zou het leuk vinden. Maar dat weet ik pas over een jaar denk ik."