Terug

Nieuwe James Bond wordt véél sneller aangekondigd dan je denkt


JIM PEDD 27 JANUARI 2022


Er bestaat een kans dat de volgende James Bond-acteur snel, erg snel, onthuld wordt. De franchise bevindt zich momenteel in een transitiefase, want fans wachten nu op de onthulling van de opvolger van Daniel Craig.

Craig speelde de rol gedurende vijf films en afgelopen herfst nam hij definitief afscheid met No Time to Die. Welke richting de franchise nu op gaat is natuurlijk niet bekend, maar zeker is dat Bond terug keert en gespeeld wordt door iemand nieuw.

James Bond-opvolger
Het is behoorlijk stil geweest rond de zoektocht naar een nieuwe James Bond. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson lieten weten niet te willen kijken naar de toekomst tot Craig tijd had gehad om te genieten van zijn laatste film.

Maar al snel na het debuut bleek dat MGM al gesprekken voerde over de nieuwe Bond. Broccoli en Wilson bevestigden zelfs dat ze op een zeker moment gesproken hadden over fanfavoriete Idris Elba als mogelijke opvolger.

Fans hadden vermoedelijk, gezien de stilte rond de casting, verwacht dat het nog wel even zou duren voordat ze de identiteit van de nieuwe 007 zouden leren. Maar Deadline-verslaggever Justin Kroll denkt daar anders over.

Hij stelt dat een "bron met meerdere klanten in de mix" vertelde dat het nieuws snel kan komen. "Ik denk dat wij het hier weten na de Oscars". In de lente zouden we dus een naam kunnen horen, al is dat geen garantie.

 

Idris Elba