Krijgt megafranchise ‘Ice Age’ een zevende film?


Dat zou wat zijn

 

JIM PEDD 27 JANUARI 2022

Producent Lori Forte van The Ice Age Adventures of Buck Wild vertelde over de mogelijkheid van nog een nieuwe film in de franchise; een zevende. Ook vertelde Forte over de toekomst.

De zesde film verschijnt op Disney+ op 28 januari en is de eerste Ice Age-film die uitgebracht wordt sinds Disney besloot om 20th Century Fox over te kopen en zijn animatiestudio Blue Sky op te heffen. De populaire Ice Age-franchise was goed voor 3,2 miljard dollar en leidde tot talloze shorts, games, merchandise en meer, dus een vervolg is niet heel gek.

Zevende Ice Age?
Ice Age draait om de avonturen van een disfunctionele groep van prehistorische dieren, waaronder Manny de mammoet, Sid de luiaard, Crash en Eddie de buidelratten en natuurlijk Scrat, een kleine eekhoorn. In de volgende film volgen we Crash en Eddie die terugkeren naar de dinowereld die we in de derde film zagen.

Natuurlijk zijn de mogelijkheden voor nog een vervolg daarmee praktisch eindeloos. En daar vertelde Forte het volgende over:

"Ik denk dat het te vroeg dag is. We hopen dat mensen hier blij van worden en erop reageren en dat het ons de mogelijkheid biedt er nog een te maken. Als het publiek het wil, dan hebben we genoeg ideeën. Er komt geen einde aan de ideeën en avonturen en personages, dus we staan er klaar voor zodra zij er klaar voor zijn."