Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bond film 'No Time To Die' uitgesteld tot in 2021


Ook de nieuwe James Bond-film ontkomt niet aan nieuw uitstel.

DOOR BRAM DE GROOT 
En het is dan toch gebeurd. No Time to Die komt volgende maand niet uit. De 25e Bond-film is opnieuw verplaatst doordat de coronacrisis wereldwijd de nodige bioscopen gesloten houdt.

De nieuwe datum is geprikt op 7 oktober 2021 en dat betekent dat de film uiteindelijk maar liefst met een jaar is uitgesteld als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Hieronder het officiële bericht vanuit de studio's en de producenten, via Variety:
 

"MGM, Universal en Bond-producenten Michael G Wilson en Barbara Broccoli hebben vandaag aangekondigd dat de release van No Time To Die, de 25e film in de James Bond-serie, wordt uitgesteld tot 2 april om dan te verschijnen voor het wereldwijde bioscooppubliek. We begrijpen dat de vertraging teleurstellend zal zijn voor onze fans, maar we kijken er nu naar uit om volgend jaar No Time To Die te laten zien."


Tweede uitstel
Het vervolg op Spectre (2015) werd eerder van april 2020 naar november 2020 verplaatst, maar het verplaatsten van andere grote films, zoals Marvels Black Widow, leek al een nieuwe vertraging aan te kondigen.

Het verschijnen van een compleet nieuwe trailer en vele andere uitingen gaven de fans hoop dat Cary Fukunaga's No Time to Die wel zou verschijnen. To Bad...