Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Speelt Rami Malek eigenlijk een klassieke Bond-Villain?


De acteur doet er geheimzinnig over.

Nog twee maanden wachten en dan is het eindelijk zover. Op 2 april zal de nieuwe James Bond film, No Time to Die, in de bioscoop draaien. Meer en meer nieuws over de film komt dan ook langzaam maar zeker naar buiten. Zo verscheen een paar dagen terug nog het titelnummer dat door Billie Eilish gezongen wordt en nu wordt er ook veel gesproken over een populaire theorie rondom Rami Malek's villain.

Zo zal de met een Oscar bekroonde acteur een slechterik genaamd Safin neerzetten, maar sommige fans denken dat hij wel eens de klassieke James Bond-schurk Dr. No zou kunnen spelen. Het viel meerdere mensen op dat we in de trailer niet Safin's handen te zien krijgen en dat zou wel eens kunnen zijn omdat hij, net zoals Dr. No, protheses heeft. Safin's littekens komen wel duidelijk in beeld, mogelijk een gevolg van een blootstelling aan radioactieve straling. Ook dit is een kenmerk van Dr. No.

Het masker
Ook draagt Safin een Japans 'no'-masker in de trailer. Het woord 'No' zit ook in de titel van de film verwerkt. Logisch dus dat er nogal wat fans er flink op los speculeren, maar Malek zal niks verklappen: ''Ik ben op de hoogte van de fantheorie'' zei hij recentelijk. ''Het is iets leuk om over na te denken tot aan de bioscoop-release, pas dan zal alles duidelijk worden!''