Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Locatie openingsscène 'Bond 25' onthuld


DOOR ZILKO TARICI 
 
Het Italiaanse stadje Matera zal naar verluidt dienen als de locatie voor de openingsscène van Bond 25, die geregisseerd wordt door Cary Fukunaga. Zoals we gewend zijn, wordt ook de nieuwste Bond-film afgetrapt met een grootse actie-sequentie.
De exotische locaties zijn een van de bekende elementen van de Bond-franchise en Matera is slechts een van de vele locaties die de revue zullen passeren in het nieuwe avontuur van 007. Momenteel worden er voorbereidingen getroffen om zo'n 500 crew- en castleden onder te brengen voor de opnames, die eind juli moeten beginnen. Het historische plaatsje diende eerder als achtergrond voor filmproducties als Wonder Woman, The Passion of the Christ en de meest recente Ben-Hur.

Vorige locaties

In de laatste drie Bond-films werden het Italiaanse Gardameer, Istanboel en Mexico Stad gebruikt als locaties voor de openingsscenes. Momenteel wordt er nog volop gezocht naar castleden voor de film.

De nieuwste Bond-film, die overigens niet de titel Shatterhand zal dragen, bereikt in april 2020 wereldwijd de bioscopen.