Klik hier om te beginnen met reserverenHoe ons te vinden...CineVilleArrangementenDe startpagina

19/2Programma 22-02 t/m 28-02
12/2Programma 15-02 t/m 21-02
12/2Oscar nominaties 2018
12/2ROYAL OPERA HOUSE 2017/2018
4/5Cineville in Corso Bioscoop
12/4OVC-voorzitter pleit voor besl...
6/4Opnames Avatar 2 in de herfst ...
15/3De Brink in beeld voor Corso
8/1Leia in de Star Wars films
29/5Toppers maken bioscoopfilm
29/5Prequel The Shining
26/3Corso breidt uit met 75 zalen
11/3Nieuw 3D Systeem en nieuw sche...
11/3Akties en aktiekaarten
2/9Geen schadelijke effecten 3D

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
Twitter
Facebook


Toen Carrie Fisher afgelopen jaar plotseling overleed, vroegen veel fans van de Star Wars-franchise zich af hoe het verder zou gaan met haar personage, Leia Organa. Die zou in de aankomende twee saga-films te zien zijn. Insiders meldden vlak na haar overlijden al dat Fisher haar werk aan Episode VIII afgerond was.

Een nieuw bericht van The Hollywood Reporter werpt echter vragen op. Fishers Leia Organa zou in elk geval in twee belangrijke scènes te zien zijn. Allereerst was er een reünie met haar broer, Luke Skywalker (Mark Hamill) en er was een confrontatie gepland met haar zoon, Kylo Ren (Adam Driver). In welke van de twee films die scènes te zien moeten zijn is niet bekend.

Maar THR meldt ook dat Fishers rol in Episode IX groter moet worden dan in Episode VIII. Dat terwijl haar rol in VIII al groter moest worden dan in The Force Awakens. De vraag voor Lucasfilm is wat het bedrijf het beste kan doen nu. Er zijn meerdere oplossingen en daar wordt naar het schijnt de komende weken over besloten.

Komende week heeft regisseur Colin Trevorrow een afspraak met Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy om de opties te bespreken. Men zou ervoor kunnen kiezen het scenario te herschrijven, zodat het personage niet meer te zien is. Ook kan besloten worden om het personage geheel opnieuw te casten, of net als in Rogue One, een digitaal model te bouwen van Fisher en dat te gebruiken in de film. Naar het schijnt vond de actrice het de toepassing geweldig.

Gelukkig heeft filmstudio Lucasfilm nog wel even voordat er nagedacht hoeft te worden over de te volgen route. Het kan dus ook zijn dat men meerdere oplossingen volgt, om aan het einde van het productieproces de beste te kiezen. De opnames van Episode IX zouden pas later dit jaar van start gaan, dus is er nog wel even voordat er beslissingen genomen worden.