Klik hier om te beginnen met reserverenHoe ons te vinden...CineVilleArrangementenDe startpagina

(Klik op de tijden om te reserveren)
ZONDAG 18-3
16:00                                   

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
Twitter
Facebook


Carmen - The royal Opera

Bizets klassieke Franse opera met in de hoofdrol Anna Goryachova, in de overrompelende productie van Barrie Kosky.

Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen.
Cinevillepashouders krijgen 50% korting op de toegang en betalen 7,50 Euro.Vijftig bioscopen in Nederland zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook van Schagen tot Heerlen vertonen live opera's en avondvullende balletten vanuit het wereldberoemde Royal OperaHouse/ Covent Garden te Londen. U kunt daar zélf bij zijn zonder helemaal naar Londen te hoeven. Gewoon... in uw eigen bioscoop!

Corso Bioscoop zal alleen de Encore voorstellingen vertonen.
Dit is meestal op een zondag een aantal dagen na de Live vertoning in Londen.Carmen is het bekendste werk van de Franse componist Georges Bizet en tevens een van de bekendste opera's ooit – melodieën als de Habanera en Het lied van de toreador hebben in het publieke domein een roem verworven die zijn weerga niet kent. De bruisende mix van passie, sensualiteit en geweld die de opera kenmerkt, werd aanvankelijk te heftig bevonden voor het podium en daarom flopte het werk bij de première in 1875. Kort daarna stierf Bizet, zodat hij nooit van het latere spectaculaire succes van zijn Carmen heeft geweten: alleen al in Covent Garden beleefde de opera meer dan vijfhonderd uitvoeringen.

Deze publiekslieveling werd door Barrie Kosky voorzien van een verfrissende, uiterst fysieke nieuwe enscenering, die in 2016 in première ging bij de Oper Frankfurt. De Australische Kosky is een van 's werelds meest gevraagde operaregisseurs. Hij debuteerde bij The Royal Opera in 2016 met Sjostakovitsj' De neus, een voorstelling die met veel bijval werd begroet. Deze Carmen is door zijn aanpak een voorstelling geworden waarin het traditionele element ver te zoeken is. Doordat hij muziek van Bizet voor Carmen toevoegde die doorgaans wordt weggelaten, laat ook de fascinerende hoofdpersoon van de opera een ander geluid horen.

Geschatte tijdsduur: 3 uur en 20 minuten, inclusief één pauze | Frans gezongen met Nederlandse ondertiteling


Entree:Middag: €15,00
Vanaf:zondag 18 maart 2018
Duur (incl pauze):3:25:00
Regie:Barrie Kosky
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier