Klik hier om te beginnen met reserverenHoe ons te vinden...CineVilleArrangementenDe startpagina

(Klik op de tijden om te reserveren)
ZONDAG 4-3
16:00                                   

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
Twitter
Facebook


The Winter's Tale - The Royal Ballet

Christopher Wheeldon, associate artistiek leider van The Royal Ballet, maakte zijn bewerking van Shakespeares grote romance The Winter's Tale voor The Royal Ballet in 2014.

Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen.
Cinevillepashouders krijgen 50% korting op de toegang en betalen 7,50 Euro.Vijftig bioscopen in Nederland zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook van Schagen tot Heerlen vertonen live opera's en avondvullende balletten vanuit het wereldberoemde Royal OperaHouse/ Covent Garden te Londen. U kunt daar zélf bij zijn zonder helemaal naar Londen te hoeven. Gewoon... in uw eigen bioscoop!

Corso Bioscoop zal alleen de Encore voorstellingen vertonen.
Dit is meestal op een zondag een aantal dagen na de Live vertoning in Londen.


Net als Alice's Adventures in Wonderland kreeg The Winter's Tale bij de première uitbundige lof toegezwaaid; zowel de critici als het publiek prezen het ballet om de intelligente, sterk tot de verbeelding sprekende verhaallijn en de vertaling daarvan in voortreffelijke dans. Nu al wordt het werk algemeen beschouwd als een moderne klassieker. Het verhaal draait om het stuklopen van een huwelijk door een alles verterende jaloezie, het te vondeling leggen van een kind en een ogenschijnlijk hopeloze liefde. Toch volgt uiteindelijk, ingegeven door wroeging en spijt -en na een schijnbaar miraculeuze wederopstanding- een happy end dat overloopt van vergevingsgezindheid en verzoening. Mede door de prachtige decors van Bob Crowley en de sfeervolle muziek van Joby Talbot is The Winter's Tale een meesterlijk modern verhalend ballet.

GESCHATTE TIJDSDUUR: 3 UUR, INCLUSIEF TWEE PAUZES.


Entree:Middag: €15,00
Vanaf:zondag 4 maart 2018
Duur (incl pauze):3:25:00
Officïele website:Klik hier
Trailer:Klik hier