Klik hier om te beginnen met reserverenHoe ons te vinden...CineVilleArrangementenDe startpagina

(Klik op de tijden om te reserveren)
ZONDAG 18-2
16:00                                   Uitverkocht.

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
Twitter
Facebook


Tosca - Royal Opera House

De overweldigende opera Tosca schetst direct vanaf de doordringende openingsakkoorden een wereld van politieke instabiliteit en dreiging. De productie die Jonathan Kent maakte voor The Royal Opera handelt over de explosieve politieke situatie in Rome rond 1800.

Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen.
Cinevillepashouders krijgen 50% korting op de toegang en betalen 7,50 Euro.Vijftig bioscopen in Nederland zoals in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, maar ook van Schagen tot Heerlen vertonen live opera's en avondvullende balletten vanuit het wereldberoemde Royal OperaHouse/ Covent Garden te Londen. U kunt daar zťlf bij zijn zonder helemaal naar Londen te hoeven. Gewoon... in uw eigen bioscoop!

Corso Bioscoop zal alleen de Encore voorstellingen vertonen.
Dit is meestal op een zondag een aantal dagen na de Live vertoning in Londen.


Het hoofd van de politie, Scarpia - een van de meest schofterige schurken van het hele genre achtervolgt en martelt meedogenloos de vijanden van de staat. De duistere, demonische muziek die hem begeleidt vormt een groot contrast met de breed uitwaaierende melodieŽn van het idealistische liefdeskoppel Tosca en Cavaradossi. Zij zingen hun passie uit in sublieme aria's als 'Vissi d'arte' en 'E lucevan le stelle'.

Giacomo Puccini's drama was een instant succes bij de premiŤre in 1900 en is sindsdien een van de meest uitgevoerde opera's gebleven - met dank aan het beklemmende plot en de glorieuze muziek. Een kaarsverlichte kerk, Scarpia's sombere werkvertrek met aanpalende martelkamer en het valse optimisme van een Romeinse lente. Dat zijn de ingrediŽnten waarmee deze oogstrelende productie het onbarmhartig kwellende drama in perspectief plaatst, terwijl de druk steeds verder wordt opgevoerd richting het fatale einde.

Puccini's zorgvuldig geconcipieerde muziek is vervuld van eenzelfde aandacht voor authenticiteit, van het verre kanongebulder in het Te Deum van het eerste bedrijf tot het gebeier van de kerkklokken en het geknal van een vuurpeloton.


Entree:Middag: Ä15,00
Vanaf:zondag 18 februari 2018
Duur (incl pauze):3:15:00
OfficÔele website:Klik hier
Trailer:Klik hier