Klik hier om te beginnen met reserverenHoe ons te vinden...CineVilleArrangementenDe startpagina

(Klik op de tijden om te reserveren)
ZATERDAG 21-10
21:15                                   
ZONDAG 22-10
19:30                                   
MAANDAG 23-10
20:00                                   
DINSDAG 24-10
20:00                                   
WOENSDAG 25-10
20:00                                   

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief
Twitter
Facebook


Weg van Jou
Met o.a. Katja Herbers, Maarten Heijmans, Lykele Muus, Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Guy Clemens, Margot Ros, Patrick Stoof, Leny Breederveld, Bas Hoeflaak, Nick Golterman, Pepijn Scheneveld, Sergio Herman

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft.


Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carričre hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?


Entree:Middag: €10,00 / Avond: €10,00
Vanaf:donderdag 12 oktober 2017
Duur (incl pauze):2:00:00
Regie:Jelle de Jonge
Officďele website:Klik hier
Trailer:Klik hier